Våre produkter

Som din «Totalleverandør av sikkerhet» kan vi bistå fra prosjektering til ferdig montert produkt. Vi har i dag også en egen serviceavdeling som utfører vedlikehold av alle typer sikringsprodukter, og er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Ta kontakt for mer informasjon. 

Pullerter

Vi har et bredt spekter av ulike type pullerter, både trafikkregulerende og høysikkerhet i forskjellige prisklasser. Typene deles inn i følgende kategorier; faste, dynamiske, demonterbare og teleskop-pullerter. 

Gatemøbler

Gatemøbler kan utformes på mange ulike måter, hos oss er det kun fantasien som setter grenser. Vi kan tilby blant annet blomsterkasser, lyktestolper, søppelbøtter, rekkverk, benker og sykkelstativ.

Sperretrinn

Sperretrinn er en solid og effektiv måte å sikre innkjøringer. Våre produkter kommer i ulike klasser og størrelser.

Midlertidig sikring

Det passer ikke alltid med permanente tiltak. Noen ganger er den beste løsningen overflatemonterte produkter som raskt kan settes i drift. Det at de også kan flyttes gjør at bruksområdet blir større og produktet mer anvendelig. Hos oss får du både trafikkregulerende og høysikkerhetsprodukter i forskjellige prisklasser.

Adgangskontroll

For å kontrollere adgangen til et bygg etter et område er det ulike typer produkter som kan benyttes. Vi kan tilby blant annet kortlesersystemer, sluser, rotasjonsgrinder, karuselldører, entrégrinder, gjennomlysningsmaskiner, låser og alarmsystemer.

Trafikkregulering

For å kunne kontrollere eller lede trafikk er det mange produkter og løsninger som kan benyttes. En kombinasjon kan ofte være det beste! Vi har produktene og med vår erfaring tilpasser vi disse etter kundens behov.

Sikkerhetsfolie og skjerming

Selv om glassflater er fint er det ikke alltid like praktisk. Vi leverer sikkerhetsfolie i ulike klasser og utforming, samt vindusfolie så du selv kan kontrollere innsyn. Folien styrer du enkelt enten ved lysbryter, fjernkontroll eller APP.

Sikkerhetsvinduer og dører

Vi leverer sikkerhetsvinduer og dører i ulike klasser og utforming, enten det gjelder brann, innbrudd, skudd eller trykk fra eksplosjoner.

Porter

Porter kommer i ulik utforming, noen for skjerming andre som sikring. Vi har både manuelle og elektrisk styrt skyve-, salg- og foldeporter i ulike materialer. 

Sikring av rom

Har du behov for skjerming eller sikring av f.eks. resepsjon, møterom eller hvelv? Vi leverer komplette løsninger for sikring av rom tilpasset kundens behov og verdier.

Videoovervåkning

Sammen med vår samarbeidspartner kan vi levere komplett videoovervåkning (CCTV) tilpasset kundens behov. Vi kan også tilby ulike typer understellskannere (UVIS) tilpasset sluseløsninger.

Gjerder

Vi har et bredt spekter av ulike typer gjerder. Hos oss får du palisadegjerder, viltgjerder og sveiset nett, samt flettverksgjerder med ulike maskevidder.

Rondeller

Inngangen er ofte et lite knutepunkt, våre rondeller effektiviseres inn- og utpasseringer samtidig som at de signaliserer til den besøkende at vedkommende er på riktig sted. Vi leverer både fast monterte og mobile rondeller.

Tyre killers

Tyre killers er et effektivt produkt. Som det ligger i ordet dreper det hjulene til et hvert kjøretøy som forsøker å passere uten gyldig autorisasjon. Produktet vil ikke stoppe kjøretøy, men sette hjulene ut av stand til videre ferdsel. Det kommer i både fastmonterte og utleggbare typer og er et kostnadseffektiv alternativ til tyngre perimetersikring.

Deteksjon

Har du opplevd uautorisert adgang uten å oppdage det umiddelbart? Vi har løsningen. Deteksjonssystemer gjør det mulig å oppdage inntrengere umiddelbart. Systemet monteres enkelt og kobles opp mot videoovervåkning. Det er også mulig å programmere systemet til å kjenne igjen «kjente» objekter som eksempelvis dyr og vegetasjon.

Bommer

Vi leverer bommer i ulike utforming. Hos oss får du vippe- og svingbommer samt hev-senk bommer både manuelle og elektrisk styrt.

Serviceavtaler

Vi skreddersyr våre serviceavtaler etter kundens behov, både når det gjelder serviceintervaller og responstid.

KF Entreprenør AS

Ryensvingen 15
0680 Oslo
Norway

For ansatte:
Intranett

Om oss

Følg KF Entreprenør

Nettsiden er levert av Egde Consulting AS